Ons verhaal

Bij digitale transformatie draait alles om flexibiliteit

digikoppeling centraalaansluitpunt programmeur

Yenlo, opgericht in 2007, is de meest toonaangevende, en meest ervaren Certified en Strategic Premier Partner van WSO2 en levert integratie services over de hele wereld met een sterke focus op de digitale transformatie van organisaties.

Ruben van der Zwan, CEO en oprichter van Yenlo; "Bij digitale transformatie draait alles om flexibiliteit. IT moet echt toegevoegde waarde bieden en mag geen beperking zijn.".

En dat is het belangrijkste 'ding' bij Yenlo; de geboden oplossingen moeten echt waarde toevoegen aan de business van klanten en het werken in de IT-industrie moet leuk zijn. Innovatieve projecten die een verschil maken. En dat is eigenlijk wat Yenlo doet: het verschil maken voor haar klanten!

Sinds haar oprichting richt Yenlo zich op Oracle, Java en WSO2-technologie, en levert zij professionele IT-services op het gebied van architectuur, softwareontwikkeling, implementatie, training en ondersteunende diensten. Yenlo is de toonaangevende expert op het gebied van Enterprise Integration, API management en Identity Management met open source technologie, wat uiteindelijk de echte vrijheid van de digitale transformatie levert aan haar klanten.

Met onze Nederlandse achtergrond en onze no-nonsense, recht-toe-recht-aan mentaliteit en klantgerichte aanpak ondersteunen wij met succes vele middelgrote en grote ondernemingen over de hele wereld. Waaronder ondernemingen in de Fortune 500. De resultaten van ons werk zijn te zien in ieders dagelijkse leven. Dat maakt ons trots.

yenlo programmeurs

Onze geschiedenis

2007 - Yenlo opgericht in Amsterdam, Nederland, door Ruben van der Zwan (CEO) en Maarten de Waal (COO), eerste klant: TomTom.
2012 - Yenlo is de éérste Certified en Strategic Premier Partner van WSO2.
2013 - Introductie van het Centraal Aansluitpunt.
2015 - Kantoor geopend in Stuttgart, Duitsland om de DACH-regio te bedienen.
2016 - Kantoor geopend in San Francisco, VS om regio Noord-Amerika te bedienen.
2017 - Kantoor geopend in Seattle, VS om de regio Noord-Amerika + Canada te bedienen.
2018 - Introductie van Yenlo Interconnect, een Managed Middleware Platform as a Service (MMPaaS), waarmee  digitale transformatie zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt.
2019 - Verdere uitbreiding in Europa en de Verenigde Staten.

yenlo cultuur

Onze cultuur

We investeren continu om de kennis en kunde van onze experts op peil te houden. Zo organiseren we kennisavonden, trainingen en uitgebreide certificeringsprogramma’s. Met onze mondiale focus, hebben we ook een multiculturele samenstelling van onze experts. Om al deze culturen bij elkaar te brengen organiseren we veel sociale evenementen zoals een ‘internationale lunch’ en leuke uitjes met de partners en kinderen erbij. Werken met en bij Yenlo betekent toewijding, transparantie en enorm veel enthousiasme. We zijn er trots op om ‘WSO2 product leader’ te zijn, en om
ISO-9001 en ISO-27001 gecertificeerd te zijn als keurmerk voor onze kwaliteitsnormen op onze services en oplossingen.

De feiten

Een greep uit onze statistieken

300+

Organisaties

...zijn aangesloten, direct of indirect, op het Centraal Aansluitpunt.

1.4 Mio

Berichten

...worden er per maand door het Centraal Aansluitpunt verwerkt.

25+

Koppelvlakken

...zijn er inmiddels actief op het Centraal Aansluitpunt.

99,99%

Beschikbaarheid

...in de afgelopen 36 maanden op basis van 24 uur per dag.

Contact met onze experts

Yenlo contact

Neem contact op met onze experts en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie.